9
10
vanallesenmeer
"zeer snelle en correcte levering, zoals beloofd"Aantal stemmen: 3338
Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex BTW: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 3,00
boven de 25 euro                     gratis

Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,25
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 6,95
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
091cb2967fac14a0c8ae9af6f6fadc09.jpg

Arduino

Steeds meer mensen zijn er tegenwoordig wel eens mee in aanraking gekomen of hebben er zelf mee geëxperimenteerd: een Arduino. Dit kleine en vernuftige computertje biedt u een breed scala aan mogelijkheden. In dit artikel leggen we uit wat een Arduino precies is en waarom dit apparaatje zo immens populair is.

Een Arduino is een soort kruising tussen LEGO Technic en een hobbyproject op het gebied van elektronica. Om met een Arduino te kunnen werken heeft u zowel hardware als software nodig, maar met deze combinatie kunt u dan ook vrijwel elk denkbaar object bouwen. De mogelijkheden van een Arduino zijn werkelijk eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een simpel knipperlichtje of een geautomatiseerde robot die u een SMS stuurt als er ’s nachts beweging in uw huis te bespeuren valt.

Arduino kopen

Met deze mate van interactiviteit troeft de Arduino veel grotere en duurdere computers af. Want daar waar de meeste computers uitstekend in staat zijn om te communiceren met andere computers, zijn ze zich niet bewust van wat er in de wereld om hen heen gebeurt. De Arduino kan daarentegen verbonden worden met sensoren die het apparaat voorzien van informatie over de fysieke wereld.
Dit kan bijvoorbeeld simpelweg de registratie van het indrukken van een knop zijn, maar ook iets gecompliceerds als het detecteren van afstand met behulp van ultrageluid. De mogelijkheden gaan echter verder dan detectie. De Arduino kan ook handelingen uitvoeren op basis van de verzamelde informatie. Zo kan het computertje instructies geven aan een robot die vervolgens bepaalde handelingen uitvoert.

Arduino handleiding

De Arduino is dus eigenlijk een compact computertje, maar dan met ogen en oren! Dit verklaart de enorme populariteit slechts ten dele. Een andere belangrijke reden voor de stijgende bekendheid van de Arduino is de enorm lage prijs van het apparaatje. Arduino hardware is bij Vanallesenmeer.nl al te krijgen voor enkele tientjes, terwijl de bijbehorende software zelfs geheel gratis is.
Bovendien is het programmeren van een Arduino opmerkelijk eenvoudig. Er zijn op internet enorm veel medegebruikers te vinden, waardoor er een schat aan informatie beschikbaar is over projecten met een Arduino. Handleidingen en kant-en-klare voorbeeldprogramma’s zijn veelal gratis te downloaden.

Arduino software

Wanneer u eenmaal een Arduino heeft aangeschaft via Vanallesenmeer.nl, is het tijd om de gratis software te downloaden van de Arduino website. De software bevat handige voorbeeldprogramma’s, ook wel ‘Sketches’ genoemd. Wanneer u nog geen ervaring heeft met de programmeertaal van Arduino, kunt u het beste starten met een sketch uit het Sketchbook.
Vervolgens verbindt u de Arduino via een USB-kabel met de computer, waarna de software de instructies automatisch verstuurt naar het apparaatje. Bent u eenmaal gereed voor het echte werk, dan kunt u naar de online Playground gaan om exact te leren hoe u uw idee met de Arduino kunt realiseren.

Arduino Nederland

Vanallesenmeer.nl verkoopt de Arduino tegen zeer lage prijzen. Vaak kunnen wij uit voorraad leveren waardoor u de Arduino al binnen 2 werkdagen in huis heeft. Wij leveren alle mogelijke onderdelen waarmee u uw wensen op het gebied van de Arduino kunt verwezenlijken. Nieuwsgierig? Kijk dan gerust rond in onze webwinkel.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.