Bul-RoundedLeftBig
 
   
Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Verzendkosten Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 2,95
boven de 25 euro                     gratis


Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,95
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 8,50
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
805XJ3v3Iw4fEmT538K2b49T00D6n332.jpg

Arduino

Steeds meer mensen zijn er tegenwoordig wel eens mee in aanraking gekomen of hebben er zelf mee geëxperimenteerd: een Arduino. Dit kleine en vernuftige computertje biedt u een breed scala aan mogelijkheden. In dit artikel leggen we uit wat een Arduino precies is en waarom dit apparaatje zo immens populair is.

Een Arduino is een soort kruising tussen LEGO Technic en een hobbyproject op het gebied van elektronica. Om met een Arduino te kunnen werken heeft u zowel hardware als software nodig, maar met deze combinatie kunt u dan ook vrijwel elk denkbaar object bouwen. De mogelijkheden van een Arduino zijn werkelijk eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een simpel knipperlichtje of een geautomatiseerde robot die u een SMS stuurt als er ’s nachts beweging in uw huis te bespeuren valt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.