Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Verzendkosten Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 2,00
boven de 25 euro                     gratis


Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,25
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 8,50
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
805XJ3v3Iw4fEmT538K2b49T00D6n332.jpg

Arduino Uno

De Arduino Uno is een development board, ontwikkeld voor artiesten, hobbyisten en ontwerpers. Dit board is gebaseerd op een open-source microcontroller die is gekoppeld aan een USB-interface. De microcontroller maakt het mogelijk om apparaten en objecten te creëren die reageren op hun omgeving dankzij digitale en analoge inputsignalen.
Denk hierbij aan een robot die ’s nachts in huis beweging detecteert, of het licht dat automatisch dooft wanneer een film wordt ingestart. Ook is het mogelijk om input te genereren door middel van commando’s die afkomstig zijn van internet. Dat leidt vervolgens tot een outputsignaal in de vorm van een startende motor, een lampje dat gaat branden (of uit gaat) of bijvoorbeeld pompjes. Ook kan input worden gegenereerd voor een andere Arduino-module.

 

Arduino Uno specs

De Arduino Uno werkt met de USB-to-Serialchip ATmega8U2 USB-naar-TTL. Daarnaast is er sprake van een USB-B-connectie en een bootloader die slechts 0,5 kB van het totale geheugen gebruikt. Dat is een forse vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, die 2,0 kB gebruikte. De aangeraden ingangsspanning ligt tussen de 7 en de 12V, waarbij 6 tot 20V het totale bereik is.
De microcontroller beschikt daarnaast bover 14 digitale input/output pins, waarvan er 6 kunnen worden gebruikt als PWM. Ook zijn er 6 analoge inputs. De maximale stroom per I/O pin is 40mA en de max voor de 3,3V-pin is 50mA. Uiteraard beschikt de Arduino Uno over een resetknop en een voedingsaansluiting.

 

Arduino Uno starterkit

Om meteen aan de slag te kunnen, hebben we een aantal handige combinaties samengesteld. In deze starterkits bevindt zich de Arduino Uno r3 met USB-kabel, eventueel gecombineerd met mini breadboard. In de Combi 2 zit naast het mini breadboard ook een aantal jumperkabeltjes van het type M/M 70X. Hiermee kun je dus meteen aan de slag.
Tevens zeer populair is de Combi 3, waarin naast de Arduino Uno r3 met USB-kabel ook het Prototype shield met mini breadboard zit. Uiteraard wordt ook een 140-delige set met verschillende lengtes jumperkabeltjes met vertinde uiteinden meegeleverd. De draaddikte hiervan is 22AWG. Met deze starterkit kun je al je creatieve ideeën meteen ten uitvoer brengen.
 

Online goedkoop de Arduino Uno kopen

De Arduino Uno troeft dankzij de hoge mate van interactiviteit veel grotere en duurdere concurrenten af. De meeste computers zijn weliswaar uitstekend in staat om met elkaar te communiceren, maar ze zijn zich minder bewust van wat er in de wereld om hen heen gebeurt. Doordat de Uno kan worden verbonden met sensoren, wordt het apparaat voorzien van informatie over de fysieke wereld.
Vanallesenmeer.nl levert de microcontroller uit eigen voorraad. Je hebt je bestelling dus razendsnel in huis. Ook beschikken we over een uitgebreid assortiment van mogelijke onderdelen en toevoegingen. Alle wensen op het gebied van de Arduino Uno kunnen daardoor worden verwezenlijkt. Toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies