Bul-RoundedLeftBig
 
   
Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Verzendkosten Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 2,95
boven de 25 euro                     gratis


Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,95
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 8,50
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
805XJ3v3Iw4fEmT538K2b49T00D6n332.jpg
Bent u om de een of andere reden niet tevreden met het door ons geleverde product? Vul dan onderstaand formulier in met ordernummer en geef aan wat de reden van retourneren is, u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar Vanallesenmeer.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Vanallesenmeer.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand retourformulier.


Retourformulier:
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.