Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Verzendkosten Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 2,95
boven de 25 euro                     gratis


Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,95
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 8,50
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
805XJ3v3Iw4fEmT538K2b49T00D6n332.jpg

Elektronica componenten

Heeft u elektronica componenten nodig?  Vanallesenmeer.nl verkoopt een breed scala aan zowel actieve als passieve elektronica componenten . Veel van deze onderdelen kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Elektronica componenten kunnen erg handig zijn wanneer u zelf als hobbyproject elektronische apparaten maakt. Ook voor professionelere toepassingen zijn de elektronica componenten van Vanallesenmeer.nl echter uitermate geschikt. Naast het zelf maken van nieuwe apparaten, zijn er ook veel mensen die elektronica componenten gebruiken om bestaande apparaten te repareren.

Hiervoor is natuurlijk wel enige technische kennis vereist, maar het is een stuk goedkoper dan een apparaat laten repareren door een servicecentrum. Bovendien gaat het logischerwijs een stuk sneller, omdat het apparaat in kwestie niet naar de fabriek gestuurd hoeft te worden! Bekijk hier onze uitgebreide collectie elektronica componenten.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies