Bul-RoundedLeftBig
 
   
Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex btw: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Verzendkosten Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 2,95
boven de 25 euro                     gratis


Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,95
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 8,50
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
805XJ3v3Iw4fEmT538K2b49T00D6n332.jpg

3D printer onderdelen

3D printen wint de afgelopen jaren snel aan populariteit in Nederland. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook 3D printer onderdelen steeds gewildere objecten zijn. Deze onderdelen zijn niet alleen nodig om zelf een 3D printer te bouwen, maar ook om daarna 3D prints te kunnen maken.

3D printer bouwen? 3D printer zelfbouw is heel gemakkelijk

Zelf een 3D printer bouwen is de beste keuze als u thuis wilt 3D printen, maar geen dure 3D printer wilt kopen. Op deze manier kunt u als consument met een relatief beperkt budget toch experimenteren met deze revolutionaire technologie.

Gelukkig is een 3D printer bouwen heel gemakkelijk en is er geen uitgebreide technische kennis voor vereist. Voor 3D printer zelfbouw heeft u allereerst losse 3D printer onderdelen nodig. Deze onderdelen gebruikt u om de 3D printer te bouwen. Logischerwijs is het zelf bouwen van een 3D printer een stuk goedkoper dan het kopen van een geassembleerd exemplaar, omdat u een groot gedeelte van het werk zelf doet.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.