9
10
vanallesenmeer

Aantal stemmen: 3338
Login


Nieuwe klant
Login
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex BTW: 0,00
Producten

Kortingsactie

Bij elke €10,- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €0,50  Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Verzending

Bestellingen tot 12.00 uur zullen wij dezelfde dag nog in behandeling nemen en verzenden.

Brievenbuspost
 
Nederland
Bestelling van 0 tot 15 euro    € 2,00
boven de 15 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 25 euro    € 3,00
boven de 25 euro                     gratis

Verzendkosten Pakketpost.

Nederland
Bestelling van 0 tot 65euro      € 5,25
boven de 65 euro                     gratis

België en Duitsland. 
Bestelling van 0 tot 65euro     € 6,95
boven de 65 euro                     gratis

 

Betaling

Het betalen van een bestelling doet u veilig en makkelijk met iDEAL, PayPal, Mister-Cash, Billink of na het bestellen per bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u van ons een mail hoe u het bedrag kunt overmaken.
 
091cb2967fac14a0c8ae9af6f6fadc09.jpg

3D printer onderdelen

3D printen wint de afgelopen jaren snel aan populariteit in Nederland. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook 3D printer onderdelen steeds gewildere objecten zijn. Deze onderdelen zijn niet alleen nodig om zelf een 3D printer te bouwen, maar ook om daarna 3D prints te kunnen maken.

3D printer bouwen? 3D printer zelfbouw is heel gemakkelijk

Zelf een 3D printer bouwen is de beste keuze als u thuis wilt 3D printen, maar geen dure 3D printer wilt kopen. Op deze manier kunt u als consument met een relatief beperkt budget toch experimenteren met deze revolutionaire technologie.

Gelukkig is een 3D printer bouwen heel gemakkelijk en is er geen uitgebreide technische kennis voor vereist. Voor 3D printer zelfbouw heeft u allereerst losse 3D printer onderdelen nodig. Deze onderdelen gebruikt u om de 3D printer te bouwen. Logischerwijs is het zelf bouwen van een 3D printer een stuk goedkoper dan het kopen van een geassembleerd exemplaar, omdat u een groot gedeelte van het werk zelf doet.

3D printer onderdelen kopen                 

3D printer onderdelen zijn dus absoluut noodzakelijk om zelf een 3D printer te bouwen. Bij Vanallesenmeer.nl verkopen we de beste 3D printer onderdelen tegen een hele voordelige prijs. Denk hierbij onder meer aan categorieën als elektronica, mechanisch, hotend, heated bed, kabels en aluminium profile.
Met behulp van de componenten die wij verkopen kunt u heel eenvoudig en goedkoop zelf een 3D printer bouwen. Alle producten op Vanallesenmeer.nl zijn uit voorraad leverbaar, tenzij op de productpagina expliciet wordt vermeld dat dit niet het geval is. Hierdoor zijn wij in staat uw 3D printer onderdelen al binnen 2 werkdagen te leveren. Zo kunt u snel aan de slag met het bouwen van uw eigen 3D printer!

3D printer onderdelen Nederland             

Op internet zijn er talloze handleidingen te vinden over 3D printer zelfbouw. Maar wanneer de 3D printer eenmaal gebouwd is, heeft u nog 3D printer onderdelen nodig om daadwerkelijk 3D prints te kunnen maken. Het 3D object dat u wilt printen moet immers ergens uit opgebouwd worden.

Voor het maken van 3D prints heeft u daarom 3D printer filament nodig. Dit is het basismateriaal dat 3D printers gebruiken om objecten laagsgewijs op te bouwen. Dit 3D printer filament wordt vaak geleverd als een lange plastic draad die om een spoel is gerold.

U kunt kiezen uit talloze 3D printer onderdelen!

Vanallesenmeer.nl levert 3D printer filament in de populaire 3D print materialen Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) en Polylactic Acid (PLA). Ook kunt u hierbij kiezen uit een verscheidenheid aan de belangrijkste kleuren, waaronder rood, groen, blauw, wit en zwart. De meeste van onze 3D printer filamenten hebben een diameter van 1,75 mm, maar wij leveren ook een wit ABS 3D filament met een diameter van 3 mm.

U kunt dan ook kiezen uit talloze 3D printer onderdelen in de webwinkel van Vanallesenmeer.nl. Of het nu gaat om het zelf bouwen van een 3D printer of het kopen van 3D printer filamenten: u kunt bij ons terecht voor al uw behoeften op het gebied van 3D printing. 

Onze partner: https://www.llowlab.nl/
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.